EmailTwitterLinkedIn

Conciërge met een groot hart voor kinderen en onderwijs

Onze school:

UniC  staat voor eigentijds onderwijs op HAVO/VWO niveau. Wij onderscheiden ons doordat we kennisverwerving verbinden met samenwerkend leren en persoonlijke groei. Wij willen met innovatief onderwijs een eigen weg inslaan. UniC telt ruim 840 leerlingen en 80 collega’s. Neem ook eens een kijkje op de website van UniC.

Wij staan voor:

  • Vakoverstijgend en thematisch werken
  • Samen met collega’s de leerlingen op een groep begeleiden
  • Regelmatige uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s van andere scholen
  • Onderwijsontwikkeling vanuit een verbetercultuur (de designcyclus) 
  • De buitenwereld naar binnen halen en andersom

Ons onderwijs kenmerkt zich door:

  • Wij stimuleren leerlingen door te oefenen met maatschappelijke en actuele situaties
  • Leerlingen ontwikkelen bij ons een kritische en onderzoekende houding
  • Leerlingen ontvangen van ons intensieve begeleiding
  • Wij stimuleren leerlingen bij het ontwikkelen van hun talent, het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid

De kernbijdrage van deze veelzijdige rol van conciërge is samen te vatten in twee taakgebieden:

Pedagogisch taakgebied

De conciërge levert een cruciale bijdrage aan het pedagogische klimaat als eerste aanspreekpunt voor leerlingen voor, tussen en na de lessen.

Om tot leren te komen heeft de leerling nodig dat hij/zij zich veilig voelt binnen de schoolgemeenschap. Het onderwijsconcept van Unic is op waarden gebaseerd.

Van de conciërge wordt verwacht dat deze werkt vanuit relatie. Dat betekent dat hij pro-actief de relatie aangaat met leerlingen. Hij kent de leerlingen, maakt actief contact, stelt zich open en belangstellend op, bouwt voortdurend aan de relatie met de leerling.

De conciërge is zichtbaar aanwezig voor leerlingen, aanspreekbaar en behulpzaam en zorgt mede voor de veiligheid in en om de school.

Facilitair taakgebied

Helpdeskfunctie voor personeel een leerlingen bij ICT gerelateerde vragen

 

De conciërge heeft een 1ste lijns helpdesk rol naar de interne gebruikers van de school. Je kan eenvoudige ICT vragen en problemen oppakken en verwijst door bij complexere vragen.

Je ondersteunt docenten en ondersteunend personeel bij het klaarzetten van ICT hulpmiddelen.

Absentieregistratie

 

Je bent eerste aanspreekpunt bij absentiemeldingen en onderhoudt contact met leerlingen, ouders en docenten. Je houdt de absentieregistratie bij in Magister.

Dienstverlening en klein onderhoud binnen het gebouw en het schoolterrein

 

De conciërge heeft een dienstverlenende rol naar de interne gebruikers van de school. De conciërge neemt opdrachten aan van onderwijsgevend personeel ten behoeve van voorbereidingen voor onderwijsactiviteiten.

Voor de functie zoeken wij iemand met een hart voor kinderen en onderwijs. Je hebt een dienstverlenende en samenwerkende houding. Je kan goed en effectief communiceren met leerlingen, ouders en collega’s. Je hebt affiniteit met techniek. Je bent inzetbaar op beide locaties van UniC.

Wij bieden je een veelzijdige functie in een prettige werkomgeving waar jij jezelf mag zijn.

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een schooljaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

De functie is ingeschaald in schaal 5, CAO Voortgezet onderwijs. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan hier:

 

Heb je nog vragen over deze vacature?

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

UniC maakt deel uit van:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in Utrecht. NUOVO heeft 10 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.

NUOVO scholengroep verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu