Docent Wiskunde 

Onze school:

Het Trajectum College in Utrecht biedt vmbo-onderwijs in de volle breedte: Basis en Kader Beroepsgerichte leerweg (BBL KBL) en de theoretische leeweg (TL), voor leerjaaar twee tot en met vier. Wij hebben een brede brugperiode, waarin leerlingen de kans krijgen één of meerdere vakken op een hoger niveau te volgen.

Neem ook eens een kijkje op de website van Trajectum College.

Trajectum College en Pouwer College hebben in samenwerking met het MBO de handen in een geslagen en starten vanaf 1 augustus in het gebouw van Trajectum College een geheel nieuw onderwijsconcept voor leerlingen in het praktijkonderwijs en vmbo (bb, kb en kt). Hierin staan levensecht onderwijs, doorlopende leerlijnen en nauwe samenwerking met het mbo centraal. De werving voor het nieuwe onderwijsconcept gaat samen met de werving voor Trajectum- en Pouwer College. Spreekt jou dit ook aan? Er ontstaan de komende jaren diverse kansen en mogelijkheden! 


Ons onderwijs kenmerkt zich door:

Doorlopende leerlijnen
We werken in kleine, hechte teams die verantwoordelijk zijn voor het onderwijsaanbod aan én de begeleiding van onze leerlingen in het 1e t/m het 4e jaar. Zo werken we samen om iedere leerling te begeleiden naar zijn/haar eigen top.
De leerling is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling
We stimuleren onze leerlingen om te ontdekken wat hun persoonlijke talenten zijn en hoe ze die het beste kunnen ontwikkelen. Dit doen we door de leerlingen veel te laten ervaren en door middel van feedback reflecteren op het leerproces. We helpen onze leerlingen stap voor stap in het nemen verantwoordelijkheid en begeleiden hen in het maken van helpende keuzes.  En we helpen de leerlingen om hun gedroomde loopbaan te ontdekken door een breed profiel aan te bieden: Dienstverlening & Producten. Maar bovenal, we geloven in onze leerlingen en laten hen dit voelen.

Wij staan voor:

 • We leren en werken samen door te doen.
 • Iedereen denkt en doet mee
 • We mogen fouten maken, en herstellen deze vreedzaam.
 • We zijn eigenaar van onze ontwikkelingen en resultaten    
 • We worden begeleid richting onze eigen top.

Als docent ben je bij ons ook mentor. Je speelt een centrale rol in de begeleiding van leerlingen en bent het eerste aanspreekpunt voor ouders.  Als eerste school in het voortgezet onderwijs dragen we het predicaat Vreedzame School.

Wij vragen:

 • Onderwijsprofessionals, met bij voorkeur een eerste-/ tweedegraadsbevoegdheid
 • De capaciteit om onze leerlingen écht te zien en met hen de verbinding aan te gaan
 • Een sterke taalgevoeligheid (bewust zijn van vaktermen / moeilijke begrippen en die goed kunnen uitleggen)
 • Pedagogische en didactische vaardigheden om het beste in de leerlingen naar boven te halen
 • Begrip en gevoel voor verschillende culturele achtergronden
 • Lef en creativiteit (docenten die doen én ondernemen)

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Je vindt de sollicitatiebutton op deze site. 

Wil je doorpraten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Als je je naam en telefoonnummer mailt naar Naima Rahmouni (nrahmouni@trajectum-college.nl) en Halil Kavrayici hkavrayici@trajectum-college.nl, dan bellen we je graag. 

Reageer snel! De vacature sluit indien er een geschikte kandidaat geworven is. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan hier:

Wij bieden:

 • Een baan met uitdaging, waarin je ècht verschil kunt maken
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Werk in een school met geweldige leerlingen
 • Werk in een team met enthousiaste en ontwikkelingsgerichte collega’s

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Trajectum College maakt deel uit van:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 15 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.

NUOVO Scholen verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu