Werken bij NUOVO Scholen

Veelzijdig openbaar voortgezet onderwijs in Midden-Nederland

NUOVO Scholen is een aantrekkelijke werkgever in het openbaar voortgezet onderwijs voor de stad en regio Utrecht. Onze scholen zijn verankerd in dit werkgebied en wij zoeken actief de verbinding met de samenleving. NUOVO Scholen heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die zich richt op het onderwijs van morgen. Op alle niveaus, vernieuwend en gedegen.

Samen ontwikkelen

We sluiten aan bij de leeftijd, leefwereld en leerstijl van de leerling. Niet iedereen leert immers op dezelfde manier; daarom biedt NUOVO verschillende onderwijsconcepten. Er is op onze scholen plaats voor vlotte leerders, moeilijk lerende kinderen, studiebollen en leerlingen die liever de handen uit de mouwen steken. Met een opbrengst die veel verder gaat dan het halen van een diploma.

Het draait om de leerling

Elk kind verdient het beste onderwijs. Bij scholen van NUOVO staat de behoefte van de leerling voorop. Het draait daarbij om het stimuleren van talenten. De hele wereld is de inspiratiebron om te leren. We gaan naar vormen van onderwijs waarin structuren volgen uit inhoud. Niet andersom. Aan de hand van een gezamenlijke, herkenbare visie op de kwaliteit van onderwijs staat NUOVO midden in de maatschappij. We hebben voor iedere leerling een passende school.

Wij zijn eigen-wijs

Medewerkers van NUOVO kennen hun leerlingen, weten wat hen drijft en wat ze nodig hebben. Collega's kennen elkaar, weten hoe ze kunnen samenwerken, elkaar ondersteunen, inspireren en stimuleren in hun ontwikkeling. Het draait op de scholen van NUOVO om lef, eigenheid en (leren) genieten. Leren om de verbinding te zoeken en een moreel kompas te ontwikkelen. Dat is eigen-wijs onderwijs volgens NUOVO.